fbpx

 

Friday Night Dances

Vino in data de 18.10.2019, ora 20:00, Hotel Senator, sala Expovest, sa petrecem impreuna pe ritmurile tale preferate, cantate LIVE. Noi te asteptam cu showuri grozave in fiecare still de dans prezent in cadrul Timisoara International Dance Festival!

Rezerva locul tau acum!

Deschidem Timisoara International Dance Festival 2019, cu cea mai mare petrecere dansanta The Friday Night Dances, in cadrul careia veti avea parte de o experienta complexa de dans pe muzica LIVE, cu show-uri la cel mai inalt nivel oferite de invitatii nostri speciali.

Vom petrece impreuna pe ritmuri de VALS, ChaCha, Jive, Samba, Salsa, West Coast Swing, Tango Argentinian si multe altele!

Rezerva locul tau ACUM!

Experienta dansului pe muzica live este unica! Va canta pentru tine cea mai energica si entuziasta formatie din Timisoara. Ritmurile melodiilor Evergreen vor face din seara ta una absolut memorabila!

Hai si tu alaturi de noi! Rezervarea este doar la un click distanta!

Vreau si eu!

Ce spun participantii despre Friday Night Dances?

“M-am simtit excelent la serata. Dansam foarte multe tipuri de dans si ne distram alaturi de prieteni. Recomand cu drag tuturor sa participe la Friday Night Dance.”

“E a 3-a Oara cand participi la Friday Night dacne. E un eveniment Grozav care reuneste multe tipuri de dansatori intr-o atmosfera placuta, ma simt extraordinar. Am schimbat deja 3 Camasi si nu as putea fi mai bucuros. Cu siguranta trebuie sa fie alaturi de noi orice dansator, indiferent de tipul de dans pracrticat. E de ajuns sa vina o singura data si il va prinde “microbul” Friday Night Dance”

Cumpar ACUM!

“Din nou o seara miunata marca Friday Night Dances, ma bucur ca sunt aici. Ca tot timpul ne simtim bine, muzica faina, oameni draguri si tmosfera placuta. Tot ce poti sa iti doresti de la o seara de vineri in care sa te simti bine. Abia astept editia speciala de la festival, merita sa fii acolo!”

“Sunt la prima editie friday night dances. Ritmuri alese, relaxare, regasine de sine si o conexiune speciala intre oameni. Ma bucur sa fiu acii si sper la cat mai multe editii friday night dances.”

“Friday Night dance mi se pare unul din Cele mai reusite Proiecte care exista in timisoara. Le multumim organizatorilor ca exista un astfel de proiect in Timisoara. Felicit comunitatea de dansatori, organizatorii si invit pe toata lumea sa participe la friday night dances.”

Ce ai tu de facut? Sa te bucuri de acest eveniment unic! Cum? Rezerva acum, pentru tine si prietenii tai.

Rezerv ACUM!

*Numar limitat de bilete, asigură-ți locul pentru o seara de vis!

DA, vreau sa ma distrez